la màscara

Quiero arrancar la máscara de los astros y el tiempo, desentrañar el fuego de la común hoguera de la vida y la muerte, y poseer la esencia, lo absoluto, lo eterno.

Clara Janés
16/10/2017

𝑳’𝒆𝒔𝒔𝒆𝒏𝒄𝒊𝒂𝒍, 𝒍’𝒂𝒃𝒔𝒐𝒍𝒖𝒕 𝒊 𝒍’𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏… Quantes màscares ens podem posar al dia? Tantes com per a oblidar qui som i volem ser?

Caretes per acomplir rols socials, caretes per a amagar la vulnerabilitat i mostrar-se forts, caretes per pur ego, d’eixe que ens cega creient-nos el melic del món i tenir sempre la raó. En el fons, de tot, tot, ens posem caretes per a adaptar-nos a la societat, i caretes per a amagar-nos per pors i, sovint, tot boicotejant-nos, no actuant i mostrant-nos tal com som, sentim.

𝑳’𝒆𝒔𝒔𝒆𝒏𝒄𝒊𝒂𝒍, 𝒍’𝒂𝒃𝒔𝒐𝒍𝒖𝒕 𝒊 𝒍’𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏… treure’s les caretes i mostrar-se tal com s’és, es pensa i se sent. I posar-se’ns per divertir-se, jugar, actuar i entretindre’ns.

Així ho entenc jo. El contrari és un contrasentit i acaba tornar-te incoherent i boig, representant mil i un papers, i cap d’ells l’𝒆𝒔𝒔𝒆𝒏𝒄𝒊𝒂𝒍, l’𝒂𝒃𝒔𝒐𝒍𝒖𝒕 𝒊 l’𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏…

Publicado por Sònia Broch Camarelles

Me gusta escribir, me encanta la imagen, la fotografía y el vídeo, y disfruto del proceso de creación. Nómada digital. Especialista en Comunicación Digital y Redes Sociales (Licenciada en Comunicación Audiovisual, Valencia). Freelance. Antes de serlo he trabajado como asesora y coordinadora de comunicación digital en instituciones públicas de España y de Ecuador. Soy nómada digital, freelance, y también soy xennial (lo mejorcito de la Generación X y Millennial ;)

Un comentario en “la màscara

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: